Lid worden

Wij zijn altijd op zoek naar mooie stemmen

Joyful wil in omvang niet veel meer groeien, maar we zijn altijd op zoek naar mooie stemmen, op dit moment vooral naar tenoren en bassen. Ook voor de andere stemgroepen (sopranen, mezzo’s en alten) hebben we op dit moment nog beperkt ruimte. 

Joyful heeft ambitie en dat betekent dat we enige eisen aan de leden stellen. Zo verwachten we dat je niet alleen tijdens de repetities oefent, maar ook thuis met behulp van de bladmuziek/teksten en mp3-tjes die je op de website kunt vinden. Tijdens onze optredens zingen we de nummers uit ons hoofd.

Lid worden

Als je erover denkt om lid te worden van Joyful, dan mag je eerst 3 keer komen meezingen om te kijken of je het leuk vindt. Na die 3 keer doe je een stemtest. Als deze goed is en er is een wederzijdse klik, dan mag je lid worden van ons koor (met een proeftijd van een half jaar). 

Ben je geïnteresseerd om lid te worden? Vul dan op onze contactpagina het formulier in of stuur dan een mail naar joyfulsoest@gmail.com. Als je al zangervaring hebt en/of al weet welke stempartij je kan zingen, dan horen we dat graag, maar zangervaring is niet verplicht.

Na ontvangst van het contactformulier nodigen we je uit om te komen kijken en meezingen. We repeteren op donderdagavond in de Sleutel naast de Petrus & Pauluskerk in Soest.