Joyful’s Meezing Madness: een avond vol Verwarring, Vrolijkheid en Kerkklokken!

De koorrepetitie van Joyful van afgelopen donderdag was niet zomaar een repetitie, maar een leuk feestje van zang, lol en hilariteit! Mensen uit de naaste omgeving waren uitgenodigd om eens een koorrepetitie midden in het koor mee te maken. Met nieuwsgierige zonen, dochters, zussen, vriendinnen en buurmeisjes werd er enthousiast gezongen, gelachen en geleerd. Van stemoefeningen tot aan stempartijen, iedereen dook er vol overgave in.

De reacties waren niet alleen lovend maar ook hartverwarmend: “Het was verrassend leuk!” riep één van de gasten uit. Een ander bekende met een knipoog: “Leuker dan ik had gedacht, als je er tussen staat word je wel meegezogen in de muziek”.  En er was zelfs iemand die verrast opmerkte: “Ik kan best goed zingen!”. En spraakverwarring bij één van de gasten: “Heten al die mannen nou Bas?”.

Na een avond vol muzikale ontdekkingen en lachwekkende momenten werd de avond afgesloten in ware Joyful-stijl: met een bruisende borrel waarbij de hoogtepunten van de avond nog eens werden doorgenomen en gelachen werd om de grappige spraakverwarringen en de indrukwekkende kerkklokken die we met z’n allen imiteerden. Het was een avond om niet snel te vergeten. De positieve energie was voelbaar en de consensus is duidelijk: dit moeten we vaker doen!